21 Eylül 2009 00:00

Eskişehirspor’un gözü yukarılarda

Süper Lig’de 6. hafta mücadelesinde Eskişehirspor evinde geriye düştüğü karşılaşmada, Gaziantepspor’u 3-2 yenerek iyi gidişini sürdürdü.

Paylaş

Süper Lig’de 6. hafta mücadelesinde Eskişehirspor evinde geriye düştüğü karşılaşmada, Gaziantepspor’u 3-2 yenerek iyi gidişini sürdürdü. Karşılaşmada Gaziantepspor’un gollerini 22. dakikada Julio Cesar ve 83. dakikada Ivan De Souza atarken, Eskişehirspor’un golleri ise 36. dakikada penaltıdan Ümit Karan, 60. dakikada Koray ve 73. dakikada Vucko’dan geldi. Eskişehirspor bu galibiyetle puanını 12’ye yükseltirken, Gaziantepspor 6 puanda kaldı.
Eskişehirspor Asbaşkanı Gültekin Güvensoy, gelecek hafta İstanbul deplasmanında yapacakları Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Güvensoy, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor’un Türk futbol tarihinde önemli başarılarının bulunduğunu belirterek, Anadolu efsanesinin yeniden hayat bulduğunu kaydetti.
Eskişehirspor’un 12 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükseldiğini hatırlatan Güvensoy, şöyle konuştu: ‘’Hiç bir başarı tesadüf değildir. Eskişehirspor, elde ettiği başarıları tesadüflerle değil hak ederek, çok çalışarak kazandı. Hedefi olan bir takım yarattık. Eskişehirspor, emin adımlarla hedefine doğru yürüyor.’’
G.SARAY MAÇINDA HEDEF GALİBİYET
Gaziantepspor karşılaşmasından alınan 3 puanın kendilerini sevindirdiği anlatan Güvensoy şöyle devam etti: ‘’Bu maçın ardından disiplini elden bırakmadan önümüzdeki maçlara bakacağız. İlk 6 haftada aldığımız 12 puan bizi şımartmamalıdır. Ümit ediyorum ki, bu yıl Eskişehirspor ligde büyük başarılara imza atacak. Gelecek hafta sonu yapacağımız Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Galatasaray maçına teknik heyetimiz ve oyuncularımız en iyi şekilde hazırlanacak.’’ (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SÖZ OLA TORBA DOLA

SONRAKİ HABER

Trabzonspor’da işler yolunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...