23 Eylül 2009 00:00

Türk Eğitim-Sen memurları eyleme çağırdı

Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, toplu görüşmelerde hükümetin sendikaların uzattığı eli ittiğini belirterek...

Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, toplu görüşmelerde hükümetin sendikaların uzattığı eli ittiğini belirterek, “Artık Türkiye’nin her alanı bizim için eylem meydanıdır” dedi.
Koncuk, Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği’ndeki bayramlaşma sırasında seslendiği sendika üyelerini eyleme çağırdı. Kriz ve hükümetin kamu çalışanlarını göz ardı etmesi sebebiyle ekonomik zorluklar yaşandığını anlatan Koncuk, hükümeti ciddiye alıp toplusözleşme için masaya oturduklarını ancak görüşmelerin olumsuzlukla sonuçlandığını hatırlattı.
HÜKÜMET ELİMİZİ İTTİ
Sendikaların toplusözleşmeli grevli kanun çıkarmayı başarması gerektiğine dikkat çeken Koncuk, şunları söyledi: “Grev hakkından ve siyaset yapmaktan mahrumuz. Hükümet uzattığımız eli tutmamış, itmiştir. Olumlu ve dengeli taleplerimizi göz ardı etmişlerdir. Türkiye’nin her alanı artık bizim için eylem meydanıdır. Başbakan yol problemini dile getiren bir vatandaşa belediye önünde eylem yapmasını söyleyip bunu bir hak olarak görüyorsa biz de haklarımız için eylem yapacağız.” (ADANA)
ÖNCEKİ HABER

Ölümüne çalıştırıp ücret ödemiyorlar

SONRAKİ HABER

Ücretli ve işsiz mühendisler kurultaya hazırlanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...