24 Eylül 2009 00:00

Temizöz hâlâ protokolde

Ergenekon davası kapsamında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alındıktan sonra ceza evine gönderilen ve yaklaşık 6 aydır tutuklu olarak yargılanan Kayseri İl Jandarma Komutanı Albay Cemal Temizöz’ün ismi...

Paylaş

Ergenekon davası kapsamında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alındıktan sonra ceza evine gönderilen ve yaklaşık 6 aydır tutuklu olarak yargılanan Kayseri İl Jandarma Komutanı Albay Cemal Temizöz’ün ismi hâlâ Kayseri Valiliği’nin protokol listesinden çıkartılmadı.
Temizöz’ün tutuklu yargılanıyor olmasına rağmen hâlâ görevinin başında olması tepkilere neden olurken şimdi de protokol listesinden isminin çıkartılmadığı ortaya çıktı. Kayseri Valiliği tarafından hazırlanan ve internet sitesinde de yer alan protokol listesinde, Garnizon Komutanlığı’ndan aksi bir bilgi gelmediği için tutuklu yargılanan Cemal Temizöz’ün isminin listeden çıkartılmadığı bildirdi. Açıklamada Temizöz’ün isminin Garnizon Komutanlığı’ndan değiştirilmesi yönünde bilgi gelmediği müddetçe protokol listesinde kalacağı ifade edildi.
Öte yandan, Cemal Temizöz’ün yerine vekaleten atanan Jandarma Albay Yusuf Kenan Topçu’nun da ismi protokol listesine eklendi. Temizöz’le Topçu’nun isimleri protokol listesinin Garnizon Komutanı’nca tespit edilecek Silahlı Kuvvetler mensupları başlığı altındaki listenin aynı sayfasında yer alıyor. (KAYSERİ)
ÖNCEKİ HABER

Londra Üniversitesi’nde Kürtçe ders verilecek

SONRAKİ HABER

Tehlikeli provokasyonlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...