28 Eylül 2009 00:00

Kayseri 3 çocuğu arıyor

Kayseri’de polis onları arıyor, herkes onları konuşuyor ve onların sağ-salim ailelerine kavuşması için dua ediyor. Dilruba ve Ahmet Tekin kardeşler ile Türkan Ay'dan 6 gündür haber yok.

Paylaş

Kayseri’de polis onları arıyor, herkes onları konuşuyor ve onların sağ-salim ailelerine kavuşması için dua ediyor. Dilruba ve Ahmet Tekin kardeşler ile Türkan Ay'dan 6 gündür haber yok. Kayıp çocukların evlerinde hüzün ve endişeyle gölgelenen umutlu bekleyiş ise sürüyor. Dilruba ve Ahmet Tekin’in babası Hamza Tekin, “Herhangi bir haber yok, bekliyoruz” dedi.
Arama çalışmalarına katılan sivil polisler, civardaki evlerin kapısını tek tek çalıyor. Kimlik kontrolü de yapan polisler, ellerindeki kayıp çocuklara ait fotoğrafları gösteriyor. Aramalar iki gündür Kayseri’deki Alidağ eteklerinde de devam etti. Öte yandan, çocukların kaybolması mahalleliyi tedirgin etti. Çocukların daha önce tek başına oynadığı sokaklarda kimi anne babalar çocuğunun ellerini bırakmıyor. Kimi de çocuğu oynarken gözetmenlik yapıyor, yanı başından ayrılmıyor. (KAYSERİ)
ÖNCEKİ HABER

Hizmetin böylesi!

SONRAKİ HABER

Bu köyde 8 yıllık eğitim yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...