04 Ekim 2009 00:00

İTO’dan sel mağduru firmalara destek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve VakıfBank arasındaki protokolle İstanbul’daki sel felaketinde maddi kayba uğrayan işadamlarına dört ayrı kredi paket seçeneği sunulacak.

Paylaş

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve VakıfBank arasındaki protokolle İstanbul’daki sel felaketinde maddi kayba uğrayan işadamlarına dört ayrı kredi paket seçeneği sunulacak. Krediler, zarar gören firmaların tadilat, hammadde alımı, makine yenileme ve ihracat finansmanı ihtiyaçlarını karşılayacak.
İŞVERENLERE KREDİLİ DESTEK
İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, kredi desteği ile selzede işadamlarının yaralarını bir an önce sarmalarını amaçladıklarını söyledi. Yalçıntaş, yaptığı yazılı açıklamada “Bütün çabamız, İTO üyesi iş adamlarımızın zararlarını bir an önce kapatmaları ve ticari faaliyetlerine kaldıkları yerden devam etmeleri. Odamız ve Türkiye Vakıflar Bankası işbirliği ile sağlanacak dört kredi paketinin firmalara bu zor zamanlarında önemli bir destek olacağını düşünüyoruz” dedi.
Yalçıntaş, selden zarar gören firmaların İTO’ya olan aidat borçlarıyla ilgili de bir düzenleme yapıldığını bildirdi. İTO’nun VakıfBank aracılığıyla kullandıracağı kredi, işadamlarının ihtiyaçlarına yönelik olarak çeşitlendirildi.
(İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Adıyaman’da anadilde eğitim açıklaması

SONRAKİ HABER

Böyle başkan olmaz olsun

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...