06 Ekim 2009 00:00

Samandağ Felsefe Günleri’nde ‘Doğa ve Çevre’

Türkiye’nin dört bir yanından gelen felsefe, tıp, ziraat alanlarından öğretim üyeleri, öğretmen ve öğrencileri ikinci kez 3-6 ekim günleri Hatay ili Samandağ Felsefe Günleri’nde buluştu.

Paylaş

Türkiye’nin dört bir yanından gelen felsefe, tıp, ziraat alanlarından öğretim üyeleri, öğretmen ve öğrencileri ikinci kez 3-6 ekim günleri Hatay ili Samandağ Felsefe Günleri’nde buluştu. Bugün öğrenci çalıştayıyla sona erecek olan etkinlikte sunum ve tartışmalar “Doğa ve İnsan” üzerinde yoğunlaştı. Konuya farkındalık ve duyarlılık sağlayacak 10 sunum ve öğrenci çalıştayına Türkiye Felsefe Kurumu Başkanı (TFK) Ioanna Kuçuradi, TFK Çocuklar İçin Felsefe Birimi Başkanı Nuran Direk ile felsefe, doğa ve insan bilimleri alanından Öğretim Üyeleri Figen Doran, Uluğ Nutku, Zeynep Direk, Ferda Keskin, Emine Özdemir, Oğuz Acar, Oktay Gürkan, Haluk Vahapoğlu, Adnan Gümüş, Hakan Demirkeser, Melisa Kara katıldı.
Etkinliği Jan ve Suphi Beyluni Lisesi ve Samandağ Çevre Koruma ve Turizm Derneği ile birlikte düzenleyen Samandağ kökenli Felsefe Öğretmeni Boğos Silahlı özellikle yörenin ve diğer illerden gelen öğrencilerin katılımına önem verdiklerini, İlçe Kaymakamı ve esnafından büyük destek aldıklarını belirtti. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Açılım maliyeye takıldı

SONRAKİ HABER

Gracias Mercedes | 4 Ekim 2009'da hayatını kaybeden Mercedes Sosa kimdir?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...