06 Ekim 2009 00:00

SES üyesi emekçilerden mücadele çağrısı

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası’nın (SSGSS) birinci yılı nedeniyle Şişli Etfal Hastanesi’nde stant açan SES üyesi sağlık emekçileri, dağıttıkları bildiri...

Paylaş

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası’nın (SSGSS) birinci yılı nedeniyle Şişli Etfal Hastanesi’nde stant açan SES üyesi sağlık emekçileri, dağıttıkları bildiri ve broşürlerle hasta ve hasta yakınlarına sağlık sisteminin geldiği noktayı anlattılar.
Şişli Etfal Hastanesi C Blok kapısı önünde açılan stant ilgi yoğun olurken, paran kadar sağlık politikalarını dayatan IMF ve DB’nin ülkemizden gitmesi istendi.
HASTANE AÇILSIN
Hastanelerde oluşan kuyrukları bitirmek için randevu sisteminin kurulmasını eleştiren SES üyesi sağlık çalışanları, daha fazla devlet hastaneleri açarak ve herkesin rahatlıkla sağlık hizmetine ulaşabilmesini sağlayarak çözüleceğini ifade ettiler.
ÜCRETSİZ SAĞLIK
Sadece kimlik kartını alarak her türlü sağlık hizmetinden ücretsiz ve nitelikli olarak faydalanabilecek bir sağlık sistemini savunduklarını belirten SES üyesi sağlık emekçileri, bu konuda bütün sağlık çalışanlarını, hasta ve hasta yakınlarını mücadele etmeye çağırdı. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Sağlık hakkı için 18 Ekim’de mitinge

SONRAKİ HABER

2. Fındık Kurultayı Samsun’da yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa