12 Ekim 2009 00:00

Açıköğretim kayıtları 16 Ekim’de sona eriyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna bağlı olarak kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların...

Paylaş

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna bağlı olarak kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların “İnternet Başvuru” ve “Kayıt” işlemleri 16 Ekim’de sona eriyor.
Anadolu Üniversitesi’nden edinilen bilgiye göre, adayların kayıt işlemleri, “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. 23 Eylül’de başlayan kayıt sürecinde adaylar öncelikle http://aofkayit.anadolu.edu.tr internet adresinden işlem yapacak. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramayacak. Adaylar, illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırabilecek. İnternetten başvuru süresi uzatılmayacak ve bu tarihten sonra internetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün olmayacak. Adayların tüm kayıt belgeleri ile en geç 16 Ekim mesai bitimine kadar bizzat başvurmaları gerekiyor. Mazeretleri sebebiyle kayıt yaptıramayanlar ise, 17, 19 ve 20 Ekim 2009 tarihlerinde bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Okul kaynağı Gülen propagandasına

SONRAKİ HABER

EVRENSEL’DEN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...