15 Ekim 2009 00:00

Uğur Yücel: Kaçmadım

Hakkında çıkan, hapis cezasına çarptırıldığı gün ABD’ye kaçtığı iddialarını yalanlayan Uğur Yücel, ABD’ye neden gittiğini açıkladı.

Paylaş

Hakkında çıkan, hapis cezasına çarptırıldığı gün ABD’ye kaçtığı iddialarını yalanlayan Uğur Yücel, ABD’ye neden gittiğini açıkladı.
Önceki gün İstanbul’dan New York’a giden Yücel, hakkındaki “ABD’ye kaçtı” söylentilerini duyunca şaşırdığını söyledi. Yücel, “Niye kaçayım; filmlerim, dizilerim, her şeyim Türkiye’de. Cuma günü Türkiye’ye döneceğim” dedi. New York’a ünlü yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği ve kendisinin de rol aldığı “New York Seni Seviyorum” (New York I love You) filminin galası için geldiğini ve 3 gün kaldıktan sonra Türkiye’ye döneceğini anlatan Uğur Yücel, şöyle konuştu: “Ortada kaçma diye bir şey yok. Onlar ne yazarlarsa yazsınlar. Bizim işimiz, dizilerimiz, hayatımız orada. Cuma günü döneceğim Türkiye’ye.”
Uğur Yücel hakkında, karşılıksız çek vermek nedeniyle para cezası aldığı, bu cezanın ödenmemesi durumunda hapis cezasıyla karşı karşıya kalacağı haberleri çıkmıştı. Sanatçının “New York Seni Seviyorum” filminin galası için New York’a gelmesi, dün bazı yayın organları ve internet sitelerinde ‘Uğur Yücel ABD’ye kaçtı’ diye yer almıştı. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Halikarnas Balıkçısı’nı komşuları andı

SONRAKİ HABER

Özkök, magazin konusunda sorulmadan konuşmuyormuş!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...