17 Ekim 2009 00:00

Ladin Mobilya işçisi sendika bayrağını burca dikti

Saygıdeğer Ladin Mobilya yöneticilerine!Evet, bir önceki mektubumuzda yazmıştık. Ülkemizin gündeminde olan ekonomik krizin sebebi ve suçlusu biz emekçiler değiliz diye.

Paylaş

Saygıdeğer Ladin Mobilya yöneticilerine!
Evet, bir önceki mektubumuzda yazmıştık. Ülkemizin gündeminde olan ekonomik krizin sebebi ve suçlusu biz emekçiler değiliz diye. “Krizi atlattık, boyutu hafifledi” denilen; son günlerde ise kriz nedeniyle hayatına son veren bir işverenin haberi bu krizin atlatılmadığını ve boyutunu gösteriyor.
Biz işçiler ülkemizde ve şehrimizde bu tür vahim olayı asla ve asla tasvip etmiyoruz. Canımıza kastedecek boyuta ulaşmış olan bu krizin her ne kadar sebebi suçlusu biz olmasak da çözümün içinde yer almak istiyoruz. Biz istiyoruz ki işverenlerimizi, biz işçilerin temsilcisi olan Ağaç-İş sendikamızla bir araya gelip işçi ve iş veren sorunları masaya yatırılıp ortaklaşa çözüm bulunarak bugünü ve yarınların mutlu ve huzurlu çalışma ortamı düzenlensin. Emek ve sermaye taraflarının sözleşmesiyle işimizdeki verimlilik ve kaliteyi canlandırsın.
Bilinsin istiyoruz biz emekçiler asla bir şeylere zarar vermek isteyen insanlar değiliz. Sermaye kesimi kazanıyorsa biz işçiler de kazanalım. Hak etmediğimiz hiçbir şeyi istemiyoruz.
Ladin işçileri (Kayseri)
ÖNCEKİ HABER

Madenler ve kanunlar

SONRAKİ HABER

Avrupa’nın yönlendirilen demokrasisi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa