19 Ekim 2009 00:00

Görme engelliler sertifikalarını aldı

Altınolukta Körler Derneği Ankara Şubesi üyeleri, görme engellilerin sorunlarını anlatmak için düzenledikleri etkinlikte bir araya geldiler.

Paylaş

Altınolukta Körler Derneği Ankara Şubesi üyeleri, görme engellilerin sorunlarını anlatmak için düzenledikleri etkinlikte bir araya geldiler. Etkinlikte, kursları bitiren görme engelliler de sertifikalarını aldılar.
Altınokta Körler Derneği Ankara Şubesi üyeleri, önceki gün Vedat Dalokay Kokteyl Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi. Derneğin amacının, görme engellilerin sorunlarıyla mücadele etmek olduğunu söyleyen derneğin Ankara Şube Başkanı Avukat Fermani Kurtel, bu tür etkinliklerle sosyal dayanışmayı ve dostlukları artırmak istediklerini dile getirdi. Kültürel ve sosyal alanda gerçekleştirilen bu etkinliklerle görme engellilerin sorunlarını kamuoyuna duyurmanın önemli olduğunu vurgulayan Kurtel, insanların bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtti. Dernek üyelerinin müzik ve dans çalışmalarını sergiledikleri etkinlikte, geçen dönem bilgisayar ve İngilizce kurslarını başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları verildi. Dernek üyelerinden Adem Acar ve orkestrasının şarkılarıyla dans eden üyeler, Gül Yıldız ve Sanatçısı Erkan Sürmen’in türkülerine de eşlik ettiler. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

YAŞAMA KÜLTÜRÜ

SONRAKİ HABER

Direnişte değişen aile

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa