20 Ekim 2009 00:00

Emek verenlerin ellerinde yükselecek

“Hayat Televizyonuişçi ve emekçilerin mücadelesiyle büyüyor” diyen Adana’daki sendika, meslek odası ve dernek yöneticileri ‘Hayat TelevizyonuDayanışma Konseri’ gerçekleştiriyor.

Paylaş

“Hayat Televizyonuişçi ve emekçilerin mücadelesiyle büyüyor” diyen Adana’daki sendika, meslek odası ve dernek yöneticileri ‘Hayat TelevizyonuDayanışma Konseri’ gerçekleştiriyor. DİSK, KESK, TMMOB, Adana Tabip Odası, TÜMTİS, Pir Sultan Abdal Derneği ve gazetemizin de desteği ile yapılacak etkinlik, 25 Ekim Pazar Günü, saat 19.00’da Merkez Park Altın Koza Tiyatro Amfisi’nde gerçekleşecek. Gecede, Kardeş Türküler sahne alacak.
Eğitim Sen Şube Başkanı Güven Boğa, TÜMTİS Şube Başkanı Halil Çekin, PSAKD Başkanı Metin Çelik, Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bulca, DİSK Bölge Başkanı Kemal Aslan, BOSSA Şube Başkanı Sedat Çetin, ESM Şube Başkanı ve İnşaat Mühendisleri Odası yöneticisi Cem Eren ve gazetemiz Adana temsilcisi Cumali Akkaş’ın tertip komitesinde yer aldığı ‘Hayat TelevizyonuDayanışma Konseri’ için hazırlıklar tamamlandı.
Konser etkinliği için, sendikalar, meslek odaları, dernek ve siyasi partiler çalışmalar sürdürüyor, kendi üyelerine etkinliğin duyurusunu yapıyorlar.
DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
“Hayat TelevizyonuDayanışma Konseri” Tertip Komitesi Başkanı Güven Boğa, gazetemize yaptığı açıklamada, yapılacak etkinlikte tam bir dayanışma örneğinin sergileneceğini söyledi. Boğa, “Barış, demokrasi ve kardeşlik için el ele” sloganı ile Hayat Televizyonu dayanışma konserini gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Hayat Televizyonu, mevcut televizyonların tek sesliliğine karşı, emekten, eşitlikten, barıştan, kardeşlikten ve özgürlüklerden yana yayın yapıyor. Hayat Televizyonu bu zor görevi başarmak ve özlenen bir dünya için, etkin ve güçlü bir kanal oluşturabilmek, ancak bizlerin yani işçilerin, emekçilerin, halkın desteği ile mümkün olur. Biz onun için bu dayanışma konserini yapıyoruz.”
Gecede, Türkçe, Kürtçe, Arapça, Ermenice, Rumca, şarkılar söyleyecek olan Kardeş Türküler, katılımcılılara müzik ziyafeti verecek. Halklar mozaiği olan Adana’da Kardeş Türküler, şarkıları, türküleri ile kardeşliği pekiştirecek.
Halil İmrek
ÖNCEKİ HABER

BM’nin yardım fiyaskosu

SONRAKİ HABER

Gölyazı’nın geleceği masaya yatırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...