20 Ekim 2009 00:00

MGK’dan çıkacak karara mı bağlı?

Gözler Ankara’da. Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Baykal arasındaki mektuplu siyaset son olarak ‘kameraya’ takılmıştı. Başbakan Erdoğan’ın “Devlet sırrı vereceğiz” sözlerine karşı Baykal “Görüşme şeffaf olmalı” deyince...

Paylaş

Gözler Ankara’da. Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Baykal arasındaki mektuplu siyaset son olarak ‘kameraya’ takılmıştı. Başbakan Erdoğan’ın “Devlet sırrı vereceğiz” sözlerine karşı Baykal “Görüşme şeffaf olmalı” deyince taraflar yine köşelerine çekildi, görüşme kilitlendi. Şimdi merakla beklenen görüşmenin kaderini bugünkü MGK’nın belirleyeceği konuşuluyor. Kulislerde Başbakan ile Baykal’ın görüşmesinde MGK’da alınacak karar ve genel havanın etkili olacağı belirtiliyor.
GÜL GÖRÜŞEBİLİR
Erdoğan’la görüşme sağlanmazsa dün sürpriz bir MGK önerisi ortaya atarak CHP Lideri Baykal’a ‘jest’ yapan Cumhurbaşkanı Gül de devrede. Gül, “MGK toplantılarına ana muhalefet partisi lideri de katılmalı” demişti. Cumhurbaşkanı Gül; “Gerekirse MGK öncesi ve sonrası bilgilendirme açısından muhalefet lideri ile buluşabileceği” sinyalini de vermişti. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

Medya’nın ‘açılım’ı olmadı

SONRAKİ HABER

Ankara barış grubuna kilitlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...