22 Ekim 2009 00:00

EMEP: Ordu Yağ Sanayi satılamaz!

EMEK Partisi (EMEP) Ordu İl Başkanı Çoşkun Özbucak, FİSKOBİRLİK’in Ordu Yağ Fabrikası’nın satmak istemesine tepki gösterdi.

Paylaş

EMEK Partisi (EMEP) Ordu İl Başkanı Çoşkun Özbucak, FİSKOBİRLİK’in Ordu Yağ Fabrikası’nın satmak istemesine tepki gösterdi.
Özbucak, FİSKOBİRLİK yönetiminin “başka seçenek yok, Şekerbank’tan çekilen krediler ödenemez” iddiasıyla satış kararını çıkartmak için olağanüstü genel kurul yapacağını söyledi.
GENEL KURUL DELEGELERİNE ÇAĞRI
Özbucak, “Şimdiki yönetim kurulu sizler, bu borçları bilerek aday oldunuz ve yönetime seçildiniz. Hem de hükümetin desteğini alarak aday oldunuz. Aday olurken borçları nasıl ödeyeceğinizle ilgili programınız yok muydu? Başarısızlığınız sonrası en kârlı fabrikayı satmayı düşünmek yerine istifa etmeyi düşünmeniz gerekmez miydi?” diye sordu.
Sermayenin ihtiyaçları için tüm kaynağını seferber eden hükümetin asıl kamu hizmeti veren FİSKOBİRLİK’e destek olması gerektiğini dile getiren Özbucak, olağanüstü genel kurula katılacak delegeleri de satış kararına “Hayır” demeye çağırdı. (ORDU)
ÖNCEKİ HABER

GÖZLEM

SONRAKİ HABER

Promosyonlarda genelge esas alınmıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...