26 Ekim 2009 00:00

G. ZEKİ DOĞAN MAHALLE MECLİSİ TOPLANDI

İLK toplantısını yaz aylarında yapan Mamak General Zeki Doğan Mahallesi Halk Meclisi, ikinci kez toplandı.

Paylaş

İLK toplantısını yaz aylarında yapan Mamak General Zeki Doğan Mahallesi Halk Meclisi, ikinci kez toplandı. Toplantıda gençlik, eğitim ve kültür alanında yapılan çalışmalar değerlendirildi.
OKULLAR YETERSİZ
General Zeki Doğan Mahallesi Meclisi, sokak temsilcilerinin katılımıyla önceki gün gerçekleştirildi.
Toplantının açılışını yapan mahalle Muhtarı Nurhayat Farımaz, bütün zorluklara rağmen daha yaşanılır bir mahalle için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Mamak ilçesinin en kalabalık mahallelerinden olmasına rağmen General Zeki Doğan Mahallesi’nde okul mevcutlarının yetersiz olduğunu vurgulayan Farımaz, ilgili kurumlarla görüşmelerin sürdüğünü aktardı.
GELİNEN NOKTA UMUT VERİCİ
Toplantı da gençlik,eğitim ve kültür komisyonlarının faaliyet raporları Mahalle Meclisi’ne sunuldu.
Toplantıda söz alan sokak temsilcisi ve kültür komisyonu üyesi Servet Yıldırım, yapılan çalışmalarda gelinen noktanın umut verici olduğunu, tüm mahalle halkının katılımıyla sonuç almaya daha da yaklaştıklarını söyledi.
ATÖLYE ÇALIŞMALARA BAŞLATILACAK
Gençlik komisyonu adına yapılan konuşmada ise, kendi istek ve yetenekleri doğrultusunda eğitim alamayan gençlerin bu sorunun en azından mahallede çözülmesi yönünde çalışmalar yapılacağı, başta gençlik olmak üzere her yaş grubundan insanın katılacağı atölye çalışmaları başlatılacağını ifade edildi. Mahallede kütüphane eksikliğinden de söz edilen konuşmada yapılacak bir kitap kampanyası ile mahalle kütüphanesi oluşturulması ve tüm mahalle halkının hizmetine sunulması kararı alındı. Toplantı yapılan değerlendirme konuşmalarıyla sona erdi. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Halkevleri Ankara’da miting yaptı

SONRAKİ HABER

İkinci El, dünyaya açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...