27 Ekim 2009 00:00

zama zingo

Acun’un programında sonunda birisi 500 bini kazandı. Umarım alması da yarışmada beklediği kadar uzun sürmez.

Paylaş

* Acun’un programında sonunda birisi 500 bini kazandı. Umarım alması da yarışmada beklediği kadar uzun sürmez. Üstelik, adamcağız hastaymış. Bu yarışma programlarından para almanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bakalım!..
* Sabah sabah doktorlu programlar moda oldu ya, onların orijinali Mehmet Öz’ün Amerika’da yaptığı programmış. Onu aynen yayınlayan bir kanal sayesinde, bu bilgiyi de edinmiş olduk. Fakat o programda öyle bir tempo var ki, devlet hastanesinde öyle bir muayene hızı yok. Mehmet Öz, bir şeyi açıklıyor, soru alıyor, cevap veriyor, oradan oraya zıplıyor, hiç nefes almadan konuşuyor neredeyse.
* Aynı saatlerde, bizim yerli doktorların programında da Ender Saraç zayıflama taktikleri veriyordu. Önceden yapılan ilanlarda, hiçbir yerde olmayan motivasyon teknikleri gibi laflar ediliyordu. Merak ettim. Motivasyon şuymuş, sevdiğin bir takım elbiseni alacakmışsın erkekler için, kadınlar için de elbise, giymeyi deneyecekmişsin. Her hafta biraz daha fermuar kapanınca sevinecekmişsin. Ben takım elbise sevmiyorum kardeşim; rahat, bol giyinmeyi seviyorum. O zaman ne olacak, gitti gül gibi motivasyon!
* Ender Saraç’ı siz doktor diye biliyorsunuz değil mi? Hayır efendim, unvanı yazdı televizyonda, altında: “Aile hekimi ve ayurveda uzmanı!” Ayurveda, Hint kökenli eski bir sağlık sistemiymiş. Doktorlukla ikna olmama ihtimalimiz yüksek olduğu için bir de Hint esintisi ekleyince, daha bir afili oluyor, doğru!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Güldünya’ya sahnede ağıt

SONRAKİ HABER

GERÇEĞİN GÖZÜYLE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...