27 Ekim 2009 00:00

Ahşap Çerçeve’den ‘Kabare’

AHŞAP Çerçeve Kukla Tiyatrosu, 2009-2010 tiyatro sezonunu 30 Ekim 2009 Cuma akşamı saat 20.30’da Terminal Sahnesi’nde “Ka bare” adlı sahne performansı ile açıyor.

Paylaş

AHŞAP Çerçeve Kukla Tiyatrosu, 2009-2010 tiyatro sezonunu 30 Ekim 2009 Cuma akşamı saat 20.30’da Terminal Sahnesi’nde “Ka bare” adlı sahne performansı ile açıyor. “Kabare” kasım ayında da seyirci ile buluşuyor. Gösteri, 6 ve 13 Kasım Cuma saat 20.30’da Terminal sahnesi’nde izlenebilir.
Birbirinden farklı kukla tekniklerinin kullanıldığı gösteri, oynatıcı ile kuklanın arasındaki oynayan ve oynatan ilişkisinden ziyade; bu iki karakterin birlikte hareket edebilmesinin sınırlarını zorluyor. Dansın, müziğin ve birçok şeyin kuklalar ile birlikte yapıldığı eğlenceli bir şova dönüşüyor.
Kukla tasarımlarını Çağrı Yılmaz’ın hazırladığı gösteriyi, Emre Tandoğan sahneye koydu. Tam anlamı ile bir ekip çalışması olan gösteride, Fatma İnan ve Senem Cevher de sahne alıyor. Modern kukla tiyatrosunun ülkemizdeki temsilcilerinden olan Ahşap Çerçeve Kukla Tiyatrosu, oldukça renkli “Kabare” ile yetişkin izleyiciye sadece ve sadece keyif vaat ediyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Filmekimi yine rekorla sona erdi

SONRAKİ HABER

Güldünya’ya sahnede ağıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...