27 Ekim 2009 00:00

Kumluca Belediyesi’ne siyah çelenk bırkatılar

TÜM Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) üyeleri, Antalya’nın Kumluca Belediyesi’nde bir çalışana baskı uygulanmasını protesto etti.

Paylaş

TÜM Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) üyeleri, Antalya’nın Kumluca Belediyesi’nde bir çalışana baskı uygulanmasını protesto etti. Cumhuriyet Meydanı ve Belediye önünde bir araya gelen sendika üyeleri adına konuşan Sendika Sekreteri Zöhre Tedik, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın belediye çalışanı Birgül Yiğit Kabaklı’ya ‘sendikalı ve farklı görüşten olduğu’ gerekçesiyle baskı uyguladığını bildirdi.
Tedik, “Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sendikamız çalışanı Kabaklı’ya ‘Senin görüşün farklı. Seninle çalışamayız’ diyerek baskı yapıp, soruşturma açmıştır. Sendika olarak başkanı personele ‘farklı görüşten’ diye baskı yaptığı gerekçesiyle protesto ediyoruz. Çalışanımızın sendika olarak yanındayız. Olayların takipçisi olacağız” diye konuştu.
Açıklamanın ardından grup, ellerinde Belediye Başkanı Çetinkaya’yı eleştiren döviz ve pankartlarla belediye önüne gelerek siyah çelenk bıraktı.
Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. (ANTALYA)
ÖNCEKİ HABER

SAĞLICAK

SONRAKİ HABER

KIDEM TAZMİNATINDAN VAZGEÇMEYECEKLER

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...