29 Ekim 2009 00:00

Kırıkkale’de kaçak içki yakalandı

YAŞANAN onca ölüme, alınan bir çok önleme rağmen kaçak içki üretiminin önüne geçilemiyor. Sık sık kaçak içki üretimi yapan yerlerin basılması sıradan bir olay haline geldi. Son baskın Kırıkkale’de gerçekleştirildi

Paylaş

YAŞANAN onca ölüme, alınan bir çok önleme rağmen kaçak içki üretiminin önüne geçilemiyor. Sık sık kaçak içki üretimi yapan yerlerin basılması sıradan bir olay haline geldi. Son baskın Kırıkkale’de gerçekleştirildi. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Sulakyurt’ta kaçak içki imalatı ve satışı yapan bir gruba yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 1300 litre rakı, 660 litre şarap, 1 adet rakı imal düzeneği ve 134 adet boş rakı şişesi ele geçirildi.
10 GÖZALTI
Olayla ilgili olarak (H.G), (S.A), (D.Ş), (Y.Ş), (C.A), (N.Ö), (S.A), (M.Ö), (E.Ö) ve (S.P) isimli 10 kişi gözaltına alındı, soruşturma ise devam ediyor. Bir çok kaçak içki imalathanesi basılmasına rağmen hala denetimlerin yetersiz olduğu, kaçak içki üretenlerin rahatlıkla üretimlerini pazarlayabildikleri vurgulanıyor. (KIRIKKALE)
ÖNCEKİ HABER

Ford’da esnek çalışma normal çalışma oldu

SONRAKİ HABER

‘Risk grubundakiler aşılanmalı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...