29 Ekim 2009 00:00

Evrensel Basım Yayın TÜYAP’ta

28. İstanbul Kitap Fuarı’na Evrensel Basım Yayın da birçok etkinlikle katılıyor.

Paylaş

28. İstanbul Kitap Fuarı’na Evrensel Basım Yayın da birçok etkinlikle katılıyor. Beylikdüzü TÜYAP Fuar salonunda 3. salon, 311 B numaralı stantda okurla buluşacak olan yayınevinin, fuarın birinci gününden itibaren yapacağı etkinlikler şunlar:
31 ekim Cumartesi düzenlenecek “Kardeşin Dilini Anlamak” panelinin konuşmacıları Fehim Işık, Karin Karakaşlı, Mıgırdıç Margosyan, Tevfik Taş. Evrensel Basım Yayın, Tiroj Dergisi ve TYS’nin birlikte düzenlediği etkinlik 18.45’te Büyükada salonunda.
Pazar günü yayınevinden çıkan “Uluslararası İlişkiler Tarihi (İlk Çağdan Günümüze Diplomasi Tarihi)” ve “Keynes’e Karşı Marx” kitapları, öğretim üyelerinin katılacağı panellerle konuşulacak.
3 Kasım Salı günü “Edebiyatın Kırk Ayaklı Karıncası (Asım Bezirci)” başlıklı panelin konuşmacıları Adnan Özyalçıner, Refika Bezirci, Gülsüm Cengiz, Ataol Behramoğlu. Bu etkinlik de Evrensel Basım Yayın ile TYS tarafından birlikte düzenleniyor.
4 Kasım Çarşamba günü, “Her Yazardan Bir Masal” başlıklı bir okuma söyleşi etkinliği var. Evrensel Basım Yayın ile TÜYAP Çocuk Kulübü’nün etkinliğinde Adnan Özyalçıner, Sennur Sezer, Gülsüm Cengiz, Aysel Korkut, Mehmet Başaran konuşmacı.
6 Kasım Cuma günü Evrensel Basım Yayın, TYS ve Literatür Yayıncılık’ın düzenlediği “Anadolu Aydınlanmacısı Fakir Baykurt 80 Yaşında” etkinliğinde Kenan Kocatürk, Tahir Şilkan, Sennur Sezer, Adnan Özyalçıner konuşmacı.
7 Kasım Cumartesi günü “Yayınlanışının 150. Yılında “Türlerin Kökeni”” etkinliği, 8 Kasım Pazar günü ise “Çeviride Zamanlama- Çeviri ve Zaman” etkinlikleri düzenleniyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yazarlar Sendikası’ndan fuara özel etkinlikler

SONRAKİ HABER

Aylak Adam’a özel baskı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa