30 Ekim 2009 00:00

Kulak patlatan tokada 5 ay ceza verildi

İZMİR’de, giyim mağazası sahibi Ergül Okan’ın, Göztepe Su Topu Takımı eski oyuncusu olan oğlu 20 yaşındaki...

Paylaş

İZMİR’de, giyim mağazası sahibi Ergül Okan’ın, Göztepe Su Topu Takımı eski oyuncusu olan oğlu 20 yaşındaki Emir Üründül’e tokat atarak, sol kulağında işitme kaybına neden olan Antrenör Ali Rıza Altay, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ailenin antrenöre açtığı 15 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası ise henüz sonuçlanmadı.
4 YIL ÖNCE
Olay, 4 yıl önce meydana geldi. İddiaya göre antrenmana geç geldiği için takım antrenörü Ali Rıza Altay, lisanlı sporcu Emir Üründül’e tokat attı. Atılan tokat sonrası Üründül’ün kulağı zarar gördü. Buna rağmen Altay, Üründül’ü idman yapması için havuza girmeye zorladı. Olayın ardından, oğlunun kulağında hasar oluştuğunu belirten anne Ergül Okan, avukatı Bekir Coşkunseven aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Açılan davada sanığa 5 ay ceza verildi.
TAZMİNAT DAVALARI SÜRÜYOR
Antrenör Ali Rıza Altay’a, İzmir 7’nci Asliye Hukuk Mahkemesi’nde, Emir Üründül için 5 bin TL maddi, 8 bin TL manevi; anne Ergül Okan ve baba Çetin Üründül için 1000’er TL maddi ve manevi olmak üzere toplam 15 bin TL tazminat ödemesi için açılan dava ise henüz sonuçlanmadı. (İZMİR)
ÖNCEKİ HABER

Eğitimde adalet istediler

SONRAKİ HABER

Mesleki ve teknik liselere ilgi arttı, ‘başarı’ düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...