31 Ekim 2009 00:00

Akıma kapılan 3 işçi yaşamını yitirdi

NEVŞEHİR’de enerji nakil hatlarının yeraltına alınması sırasında çıktıkları elektrik direğinde akıma kapılarak ölen işçilerin sayısı 3’e yükseldi.

Paylaş

NEVŞEHİR’de enerji nakil hatlarının yeraltına alınması sırasında çıktıkları elektrik direğinde akıma kapılarak ölen işçilerin sayısı 3’e yükseldi.
Alınan bilgilere göre, olay, Nevşehir’in Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun arka bölümünde yaşandı. Medaş Nevşehir Müessese Müdürlüğü tarafından enerji nakil hatlarının yeraltında alınması çalışmalarını yürüten işçilerden Ali Sarıbıyık (26), Davut Demirci (23) ve İlan Ateş (25) henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı.
Vücutlarının çeşitli yerlerinde önemli yanıkların oluştuğu öğrenilen 3 işçi, Nevşehir Şevki Atasagun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kahramanmaraş’tan bir süre önce elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları için geldikleri belirtilen 3 işçiden İlan Ateş ve Davut Demirci bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yapılan ilk müdahaleyle hayata döndürülen Ali Sarıbıyık da bir süre sonra hayatını kaybetti. Böylece akıma kapılarak ölen işçilerin sayısı 3’e yükselmiş oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (NEVŞEHİR)
ÖNCEKİ HABER

Yaşama hakkımız elimizden alınıyor

SONRAKİ HABER

Eğitim emekçileri greve hazırlanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...