04 Kasım 2009 00:00

Zere’ye özgürlük!

Merhaba, Güler Zere ‘tedavi edilememe’ noktasına çok yaklaştı. Akıp giden zaman Güler’i günbegün ölüme yaklaştırıyor.

Paylaş

Merhaba, Güler Zere ‘tedavi edilememe’ noktasına çok yaklaştı. Akıp giden zaman Güler’i günbegün ölüme yaklaştırıyor.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Güler Zere ölmesin” diyen insanlara, “Güler bizim çocuğumuz. Ne gerekiyorsa biz yaparız” dedi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Deniz Seki’nin elleri kelepçeli olarak basında resmedilmesinin vicdanını sızlattığını söyledi. Aynı adalet bakanına bağlı birimler, ameliyattan yeni çıkmış 4. evre kanser hastası Güler Zere’yi yatağa kelepçelediler. Bakanın vicdanı, Güler Zere’nin yatağa kelepçelenmesine de sızlamış mıdır sizce?
İktidar söylemde çok duyarlı! Halkımız ise “Ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz” demiş. İktidarın aynasına bakıldığında Güler Zere’nin günbegün ölüme yollandığı görülmekte. Adli Tıp Kurumu tahliye kararı verebilmek için Balcalı Hastanesi’nden rapor beklediğini açıklıyor. Fakat raporu istemek için yazı dahi yazılmadığını öğreniyoruz. Ergenekon sanıkları için bu raporların birkaç gün içinde getirtildiğini de biliyoruz. Herhangi bir yoruma gerek var mı?
Güler Zere göz göre göre ölüme yollanıyor. Bu sessizlik vicdanları rahatsız etmiyor mu? Vicdanlı, duyarlı herkes, bu sessiz imha uygulamasına karşı sesini yükseltmelidir.
Adalet için Güler Zere’ye özgürlük!..
Hüseyin Karaoğlan (Tekirdağ F Tipi Hapishanesi)
ÖNCEKİ HABER

Lizbon’un önündeki son engel de kalktı

SONRAKİ HABER

Haklarımıza sahip çıkalım!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa