04 Kasım 2009 00:00

Antalya Piyano Festivali başlıyor…

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali bugün başlıyor.

Paylaş

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali bugün başlıyor.
Fazıl Say’ın sanat yönetmenliğini üstlendiği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 4-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Bu yılki festival “Fazıl Say ve Arkadaşları” konserleri ile açılıyor. Fazıl Say’a Genco Erkal, Cihat Aşkın, Çağ Erçağ, Tolga Salman, Burcu Karadağ, Güvenç Dağüstün ve 10 yaşındaki keman sanatçıları Berfin Aksu ve Sesim Bezdüz eşlik ediyor.
7 Kasım’da gerçekleşecek “Çigan Gecesi”nde Kopatchinskaja Ailesi Çigan Müziğinin en güzel örneklerini müzikseverlerle paylaşacak. Piano festivali 11 Kasım’da Grammy ödüllü sanatçı Michel Camilo’yu ağırlıyor. Cazdan latin müziğine, flamenkodan klasik müziğe kadar çok geniş bir yelpazede rahatlıkla hareket edebiliyor. Müziği, yaşamını adadığı caz müziği ile Uzak doğu halk müziklerinin klasik Batı müziği tarzında çalınmasının bir karışımı olan Aziza Mustafa Zadeh, Jazz Trio’suyla 17 Kasım’da sahne alacak.
4 PİYANO 1 ŞEF
Dünyaca ünlü piyanistler Alexander Gindin, David Lively, Cyprien Katsaris ve Janis Vakarelis’in aynı anda 4 piyano ile sahne alacağı konseri, dünyaca ünlü şef Artem Markin yönetecek. Bu sıra dışı konser, 19 Kasım’da . (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

GÖZLEMEVİ

SONRAKİ HABER

ADT TURNELERE DEVAM EDİYOR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...