04 Kasım 2009 00:00

FIRTINA GELİYOR

METEOROLOJİ, Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın Türkiye’nin Batı bölgelerinde etkili olacağını duyurdu.

Paylaş

METEOROLOJİ, Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın Türkiye’nin Batı bölgelerinde etkili olacağını duyurdu. Ayrıca Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz kıyılarında fırtına bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise ülke genelinde hissedilir derecede (5-7 derece) artarak mevsim normallerine çıkacak.
Güney ve güneybatıdan esecek (Lodos) rüzgarın, Ege kıyılarında kuvvetli fırtınaya dönüşmesi bekleniyor. Bugün güney, iç ve batı bölgelerde kuvvetli esecek rüzgarın, Güney Ege ve Akdeniz’de fırtınaya dönüşmesi bekleniyor.
4 Kasım Çarşamba: Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların, Muğla il merkezi (Bodrum, Dalaman, Marmaris, Milas, Fethiye, Datça, Köyceğiz, Ortaca) ve Antalya il merkezi (Kaş, Kalkan, Kale, Finike, Kumluca, Kemer, Alanya, Serik, Manavgat, Gazipaşa) çevrelerinde aşırı; Doğu Akdeniz’de (Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay) şiddetli, Ege ve Marmara’nın güney ve doğusu (Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya) ile İç Anadolu’nun kuzeybatısı (Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı) ve Bolu, Düzce, Karabük, Gaziantep, Kilis, Adıyaman çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.
(HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Elektrikte Deniz Feneri gölgesi

SONRAKİ HABER

Deniz içine 3 otel yapıldı, kurumlar seyretti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...