05 Kasım 2009 00:00

zama zingo

* Acun yeni bir programa başlıyormuş: “Yetenek Sizsiniz Türkiye.” Adı çok anlamlı da, hani şu duvar yazısı esprisinde olduğu gibi “Yeteneksizsiniz Türkiye” diye de okunabilir.

Paylaş

* Acun yeni bir programa başlıyormuş: “Yetenek Sizsiniz Türkiye.” Adı çok anlamlı da, hani şu duvar yazısı esprisinde olduğu gibi “Yeteneksizsiniz Türkiye” diye de okunabilir. Yeteneğin tek ölçütünün reyting olduğu bir ortamda, ben yeteneksiz olmayı kabul edebilirim. Hiç gocunmam. O zaman en yeteneklimiz Acun. Vay be, gördün mü Türkiye; sen yeteneksizsin, Acun yetenekli.
* İsmi lazım olmayan kanaldaki Canım Ailem adlı dizi güzel başladı ama o kadar can sıkıcı hale geldi ki, hâlâ baştan sona izleyebilme başarısını gösterenlere madalya verilmeli. Hatta Acun direkt programa alabilir. ‘Yetenekliyim, televizyon izleyebiliyorum’ şeklinde. Bence düşünülsün. Feride ile Halim’in arası olacaksa olsun. Ali ile Seyhan hikayesine hiç girmiyorum. Tamam giriyorum; evlendiler ama o kadar utangaçlar ki, bırak bunu söylemeyi, buluşamıyorlar bile. Sanki aileleri Montague’lerle Capulet’ler. Can ciğer kuzu sarması herkes, dede bile arıza yapmıyor artık. Ama bu sümsük evlilerden çıt yok. Şimdi de Ali ile başka bir hatun meselesi sokacaklar anlaşılan. Ama Ali’den 40 bölüm bir çapkınlık görmedik; Seyhan dedi başka bir şey demedi. şimdi kızın biri çıktı, buna neden inanalım? Sırf sümsüklük olsun diye ayrılırlar, bakın görün.
* Bu Kalp Seni Unutur Mu’nun cesaretle Diyarbakır cezaevi meselesine el atmış olmasını kutluyorum. “Yok lan, olmamıştır öyle şey” diyen arkadaşları da acilen araştırmaya, okumaya çağırıyorum. Yoksa “Aaaa, Aşk-ı Memnu’nun kitabı da çıkmış” tayfasıyla aynı kefeye koyarım, daha çok üzülürler!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Tarım işçilerini şimdi de sel vurdu

SONRAKİ HABER

GÖRÜNMEZ CNBC-e 22

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...