06 Kasım 2009 00:00

Hatice İldan toprağa verildi

YAŞADIĞI amansız hastalık sonucu yaşamını yitiren Emek Partisi Avcılar İlçe Yöneticisi Hatice İldan son yolculuğuna uğurlandı.

Paylaş

YAŞADIĞI amansız hastalık sonucu yaşamını yitiren Emek Partisi Avcılar İlçe Yöneticisi Hatice İldan son yolculuğuna uğurlandı. Büyükçekmece Mezarlığı’nda yapılan cenaze törenine Emek Partisi Genel Başkanı Levent Tüzel, İl Başkanı Güven Gerçek, SES Şişli ve Aksaray şube başkanları ve üyeleri, ESM Şube Başkanı, ÖDP Avcılar İlçe Örgütü,
mücadele arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.
Cenaze töreninde Emek Partisi adına İl Yöneticisi Seyit Aslan da bir konuşma yaptı. Aslan konuşmasında Hatice İldan’ın bütün partililere ve çevresindeki insanlara her zaman örnek olduğunu belirterek, “Hatice yoldaşın çalışkanlığı, mücadele azmi, her türlü emek mücadelesinde en önde yer alışı, insanlara olan sevgisi ve sosyalizme olan inancı son nefesini verdiği ana kadar en inançlı bir şekilde devam etti” diye konuştu. “Hatice yoldaşın ziyaretine gittiğimizde ilk sorduğu soru partide çalışmalar nasıl gidiyor, arkadaşlar nasıl? soruları oluyordu” diyen Aslan, İldan’ın partiye olan inancının hiçbir zaman azalmadığını, hastalık onu yatağa düşürünceye kadar günlük gazetesini dağıtıp partinin önüne koyduğu diğer işleri kararlı bir şekilde yaptığını dile getirdi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Kadrolu personele sıfır tahammül

SONRAKİ HABER

Domuz gribinden 21. ölüm

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...