08 Kasım 2009 00:00

Rektör, sağlıkçıları dinleyecek

ANKARA Üniversitesi Rektörü Cemal Taluğ, döner sermaye ödemelerinde sorun yaşayan SES üyesi sağlıkçılarla 11 Kasım’da görüşme yapacak.

Paylaş

ANKARA Üniversitesi Rektörü Cemal Taluğ, döner sermaye ödemelerinde sorun yaşayan SES üyesi sağlıkçılarla 11 Kasım’da görüşme yapacak. SES Ankara Şubesi, görüşmenin ardından sorun çözülmediği takdirde iş bırakacaklarını duyurdu.
SES Ankara Şubesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde, döner sermayelerin 4 aydır eksik ödenmesi ve 4/B’lilere hiç ödeme yapılmaması ile ilgili olarak hafta içi yaptığı eylem ve yürüyüşlerle, hastane yönetimini uyarmıştı. SES üyesi emekçiler, önceki gün de rektörlük önüne yürüyerek açıklama yapmışlardı. Açıklamanın sonra Rektör Cemal Taluğ, SES heyeti ile görüşerek çalışanların sorunlarını dinledi. Taluğ, 11 Kasım 2009 tarihinde şube ve işyeri temsilcileriyle daha kapsamlı bir görüşme için randevu verdi. Şube Başkanı İbrahim Kara, 11 Kasım’daki görüşmenin ardında sorunun çözülmemesi halinde iş bırakacaklarını bildirdi. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

YEDAŞ 2 yıllık gelirine satıldı

SONRAKİ HABER

Tepkilere rağmen Ordu Yağ’ın satışına onay

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa