09 Kasım 2009 00:00

Boşanmak isteyen eşini öldürdü, kızını yaraladı

İZMİR’in Çiğli ilçesinde kısa süre önce cezaevinden çıkan Kutbettin Taş (42), eşinin kendinden boşanmak istemesini hazmedemedi, eşini öldürdü, kızını da yaraladı.

Paylaş

İZMİR’in Çiğli ilçesinde kısa süre önce cezaevinden çıkan Kutbettin Taş (42), eşinin kendinden boşanmak istemesini hazmedemedi, eşini öldürdü, kızını da yaraladı. Alınan bilgilere göre Taş, kendisinden boşanmak isteyen eşi Fatma Taş’ı (35) konuşmak için Güzeltepe’deki bir arkadaşının evine çağırdı. Fatma Taş, 16 yaşındaki kızı Gözde Taş ile birlikte ayrı yaşadığı eşinin yanına gitti. Kutbettin Taş ayrılma konusunda eşini ikna edemeyince tartışma başladı. Taş, tartışmanın büyümesi üzerine saat 00.30 sıralarında evdeki ekmek bıçağı ile eşini bıçakladı. Talihsiz kadın can havliyle balkona kaçtı. İddiaya göre, hırsını alamayan Kutbettin Taş, eşini balkondan aşağı attı, olaya tanık olan kızını da 4 kez bıçakladıktan sonra evden dışarı çıktı.
27 DARBE
Bağrışmaları duyan çevre sakinleri durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, yaralıları Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Vücudunun çeşitli yerlerinden toplam 27 kez bıçak darbesi alan Fatma Taş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözde Taş ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (İZMİR)


ÖNCEKİ HABER

Emekli generalden garip savunma

SONRAKİ HABER

‘MEB’in baktığı pencereden öğrenciler görünmüyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...