10 Kasım 2009 00:00

Kanalizasyon Savlıların sağlığını tehdit ediyor

ISPARTA’nın Sav beldesindeki vatandaşlar, beldenin ortasından akan ...

Paylaş

ISPARTA’nın Sav beldesindeki vatandaşlar, beldenin ortasından akan kanalizasyonun sağlıklarını tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle Isparta Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
Ekonomik anlamda da zarara uğratıldıklarını ifade eden Savlılar, kanalizasyon suyunun tarım arazilerinde kullanıldığı gibi yanlış bir düşünceden dolayı pazarlarda domates, biber, elma, fasulye gibi ürünlerini satamadıklarını kaydetti.
İmza kampanyası başlatan Savlılar, toplanan imzalarları başta valilik olmak üzere ilgi birimlere ve savcılığa ulaştıracak.
Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin, Isparta Belediyesi’nin arıtma tesisinden çıkan atıkların şehir merkezine 5 kilometre mesafedeki beldelerinden geçerek Karacaören Barajı’na döküldüğünü aktardı.
Isparta Belediyesi’nin arıtma tesisinden çıkan atık suyun tam arıtılmadan kanala bırakıldığını belirtenŞahin, Antalya yolundan geçen sürücülerin etrafa yayılan pis koku ve sinek yüzünden Sav’ı hafızalarında hep olumsuz olarak hatırladıklarını söyledi. (ISPARTA)
ÖNCEKİ HABER

BAŞYAZI

SONRAKİ HABER

İTܒde tacize yumurtalı protesto

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...