11 Kasım 2009 00:00

zama zingo

Hanımın Çiftliği’nde başka hiçbir kıyafeti olmadığı için hep aynı pantolon, çizme takımıyla dolaşan Ramazan, bıyığının hakkını veremiyor.

Paylaş

* Hanımın Çiftliği’nde başka hiçbir kıyafeti olmadığı için hep aynı pantolon, çizme takımıyla dolaşan Ramazan, bıyığının hakkını veremiyor. Dayısını bir an önce bu konuya el atmaya, bıyığı kökünden götürmeye çağırıyorum. Bir de her bıyıklıyı birbirine benzetmeyin, rica edeceğim.
* Fakat, yiğidi öldür, hakkını ver demişler. Karakter ne kadar zavallı ise, Oyuncu Necip Memili de o kadar başarılı. Diziyi neredeyse tek başına sürükleyip götürüyor, hem de Özgü Namal gibi her-rolde-baş-yerde birbirinin aynısı oyunculuk sergileyenlerin arasında.
* Kapalıçarşı’nın ilk bölümünü gördüğümde Nejat İşler’in nasıl bir komedi dizisinde oynayacağını merak ediyordum. İlk bölümünden dizi hakkında yanlış izlenim edinmişim. Pekala bolca duygusallıkla dolu bir hikayesi varmış ve tabii ki o duygusal, aşkını belli edemeyen aşık rolleri için Nejat İşler gayet uygun isim. Arada komiklik yapılacaksa, Olgun Şimşek yeter demişler.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

UZAK UFUKLAR TNT 21.15

SONRAKİ HABER

Dilber’e Norveç’ten ödül

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...