17 Kasım 2009 00:00

GREVE DESTEK İÇİN İMZA STANDI

Emek Partisi (EMEP) İskenderun İlçe Örgütü, kamu emekçilerinin 25 Kasım uyarı grevini desteklemek için imza standı açtı.

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) İskenderun İlçe Örgütü, kamu emekçilerinin 25 Kasım uyarı grevini desteklemek için imza standı açtı.
İskenderun Boyacılar Parkında açılan imza standı üç gün sürecek. EMEP İskenderun İlçe Örgütü Başkanı Mevlüt Bulgur imza standı açılışında, kamu emekçilerinin 25 Kasım’da işsizliğe, yoksulluğa, zamlara, eğitim ve sağlığın paralı hale gelmesine karşı grev yapacaklarını anımsatarak, “Kentimiz ekonomik krizin etkilerini fazlasıyla hissetmektedir. İskenderun Organize Sanayi’nde, başta İSDEMİR’deki taşeron işçiler olmak üzere Ekinciler, Yazıcılar, Tosçelik ve birçok işletmede binlerce işçi işten atılmıştır. Diğer fabrikalarda da benzer hak gaspları devam etmekte, az işçi ile çok çalışma dayatılarak esnek çalışma, taşeronlaştırma yaygınlaşmaktadır” dedi.
Bulgur, tüm bu nedenlerden dolayı 25 Kasım grevinin sadece kamu emekçilerinin grevi değil, bütün halkın grevi olduğunu kaydetti,
Öte yandan, EMEP İskenderun İlçe Örgütü 25 Kasım grevine destek vermek amacıyla önceki gün KESK üyesi sendikaları ziyaret etti. (İSKENDERUN)
ÖNCEKİ HABER

HARBİYE’DE HALK TOPLANTISI

SONRAKİ HABER

KARS’TA DİKTATÖRLÜK UYGULAMASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa