19 Kasım 2009 00:00

Kamu-Sen, imza standını ziyaret etti

KAMU-SEN Hatay şubelerine bağlı şube yöneticileri ve üyeler, Emek Partisi’nin (EMEP) 25 Kasım grevine destek amacıyla açtığı imza standını ziyaret etti.

Paylaş

KAMU-SEN Hatay şubelerine bağlı şube yöneticileri ve üyeler, Emek Partisi’nin (EMEP) 25 Kasım grevine destek amacıyla açtığı imza standını ziyaret etti.
Kamu-Sen’e bağlı şubeler adına açıklamada bulunan Türk Büro-Sen Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, parasız eğitim, parasız sağlık ve insanca yaşam için 25 Kasım’daki kamu emekçileri grevine destek çağrısı yaptı. Muratoğlu, “İşsizliğe, yoksulluğa, eğitim ve sağlığın paralı hale gelmesine karşı kamu emekçileri 25 Kasım’da grev yapacaktır. Bugün burada imza kampanyasına destek vererek, bütün İskenderun halkını greve destek vermeye çağırıyoruz” dedi.
EMEP İskenderun İlçe Başkanı Mevlüt Bulgur da 25 kasım grevinin sadece kamu emekçilerinin grevi değil, bütün halkın grevi olduğuna dikkat çekerek, “Bugün bize destek veren Kamu-Sen üyelerine teşekkür ediyoruz. İşçileri, emekçileri ve gençleri kendi talepleriyle bu greve destek vermeye çağırıyoruz” dedi.
İŞYERİ GEZİLERİ DEVAM EDİYOR
Grev ile ilgili olarak kamu emekçileri sendikaları çalışmaları hızlandırdı. Grevi işyerlerinde örgütlemek için Eğitim Sen İskenderun Şubesi yöneticilerinin, bir haftalık rapor alarak işyeri gezileri düzenlediği ve okullarda ilgiyle karşılandığı ifade edildi. Diğer yandan, Eğitim-İş’in işyeri gezilerine devam ettiği ve greve katılacağı öğrenildi. Bazı okullarda grev ile ilgili olarak işyerlerinde ortak işyeri toplantıları yapıldı ve sendikaların aynı gün iş bırakma kararı almasının öğretmenlerce olumlu karşılandığı bildirildi. (İskenderun/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Döner sermaye tepkisi sürüyor

SONRAKİ HABER

25 Kasım tüm halkın grevidir!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa