19 Kasım 2009 00:00

Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı süresinde toplu ulaşım araçlarının yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı.

Paylaş

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı süresinde toplu ulaşım araçlarının yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı. İBB ayrıca, park, cadde, sokak ve meydanlarda kurban kesimine izin verilmeyeceğini, umuma açık yerlerde kesim yapılması durumunda yasal işlem yapılacağını bildirildi.
Buna göre İETT’nin, arife ve bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artıracağı, normal ve ek seferlerin düzenli olarak yapılması için gereken tüm tedbirlerin alınacağı belirtildi.
İBB açıklamasında, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün, park, cadde, sokak ve meydan gibi umuma açık ve kurban kesimine uygun olmayan yerlerde kurban kesimi yapılmasına izin vermeyeceği belirtti.
OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ
Kurban Bayramı’nda otoyollar ve boğaz köprülerinin ücretsiz olmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karara göre, sürücüler bayram tatili nedeniyle 26 Kasım Perşembe günü saat 00.00’dan 30 Kasım Pazartesi günü saat 24.00’e kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanacak. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Biz değil yasa yargılanmalı’

SONRAKİ HABER

Antibiyotikler domuz gribine iyi gelmiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...