20 Kasım 2009 00:00

Veliler de alanlara çıkıyor

ÖVDER İzmir Şubesi, 25 Kasım’la ilgili olarak okul önlerinde velilere çağrı bildirileri dağıtıyor.

Paylaş

ÖVDER İzmir Şubesi, 25 Kasım’la ilgili olarak okul önlerinde velilere çağrı bildirileri dağıtıyor.
Okul önlerini ziyaret ederek velileri ve Okul Aile Birliklerini bilgilendiren ÖVDER’liler, velilerle birlikte birçok Okul Aile Birliklerinin de bu eyleme katılacağını belirttiler.
Şube Başkanı Orhan Yüce, “Eğitim ve sağlık hizmetlerinin yanında diğer kamu hizmetlerinin de parasız ve nitelikli olması, öncelikle biz velilerin istemidir. Çünkü, çocuklarıyla birlikte okuldan kursa, kurstan dershaneye, dershaneden özel öğretmene koşmaktan yorulan veliler öğretmenlerinin yanında olmalıdır” dedi.
İzmir Çiğli’de bir okulun Aile Birliği Başkanı Gülsüm Özbakışlar, “Yıllardır laboratuvar istiyoruz, aletlerimiz var yerimiz yok. Kaç kez müdürlüğe yazı yazdık, bizleri atlattılar ama Bostanlı’daki okullar müdürlüğün göz bebeği durumundalar” diye konuştu.
Başka bir okulun Aile Birliği Başkan Yardımcısı Nazife Gümüş de, “Okul kitapları boş, özel okullar devlet okullarını boğdu, bakanlık bizim okulları gözden çıkardı, her şeyi velilerin sırtına yıktı” diyerek ÖVDER yöneticilerine sıkıntılarını anlattılar ve eyleme katılacaklarını bildirdiler.
(İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Ordu’da grev hazırlıkları sürüyor

SONRAKİ HABER

‘Görevde değil grevde olacağız’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...