23 Kasım 2009 00:00

Kocaeli’nde kardeşlik türküleri söylendi

HAYAT Televizyonu ile dayanışma konsurleri sürüyor.

Paylaş

HAYAT Televizyonu ile dayanışma konsurleri sürüyor. Kocaeli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve yaklaşık 3000 kişinin katıldığı konserde Kardeş Türküler, izleyenleri söylediği kardeşlik türküleri ile adeta büyüledi.
Etkinlikte, 1999 Depremi sonrası kendilerine hibe edilen evlerinden çıkartılmak istenen Arızlı sakinleri adına konuşan Recep Uğur, mücadelelerinde yanlarında olan Hayat Televizyonu’na teşekkür etti. KESK Şubeler Platformu adına Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Veysel Kaplan, “İşçi ve emekçilerin haklarını savunan hayatın her alanında özgürlük ve demokrasiyi savunan ve biz kamu emekçilerinin mücadelesinin her evresinde yanımızda bulunan Hayat Televizyonu’na teşekkür etmek tüm işçi ve emekçiler adına boynumuzun borcu” diyerek başladığı konuşmasında, 25 Kasım’da kamu emekçileri olarak hem kendi hakları hem de parasız eğitim, sağlık ve özgürlükler için hayatı bir gün boyunca durduracaklarını hatırlattı.
Hayat Televizyonu Genel Koordinatörü İskender Bayhan ise “İşçi ve emekçiler ne kadar güçlü ise biz o kadar güçlüyüz, biz ne kadar güçlü isek işçi ve emekçiler o kadar güçlü” dedi.
Konuşmaların ardından sahneye çıkan Kardeş Türlüler, Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Lazca ve Roman dillerinde söyledikleri şarkılarla salonda bulunan her milletten işçi ve emekçiye müzik ziyafeti sundu.
(Kocaeli/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Kahve köşeleri yerine spor alanları için...

SONRAKİ HABER

Halkı böyle kandırıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...