23 Kasım 2009 00:00

Aciller dışında hizmet verilmeyecek

İZMİR’de faaliyet yürüten sağlık meslek odaları, 25 Kasım’da gerçekleştirilecek uyarı grevine tam destek...

Paylaş

İZMİR’de faaliyet yürüten sağlık meslek odaları, 25 Kasım’da gerçekleştirilecek uyarı grevine tam destek vererek, acil servisler dışında hizmet vermeyeceklerini açıkladılar.
İzmir Tabip Odası, İzmir Eczacı Odası, Sağlık Emekçileri Sendikası İzmir Şubesi, Pratisyen Hekimler Derneği İzmir Şubesi, İzmir Veteriner Hekimler Odası, İzmir Sağlık ve Hasta Hakları Derneği gibi çok sayıda sağlık meslek kuruluşu temsilcisi, İzmir Tabip Odası Konferans Salonu’nda bir araya geldi.
Sağlık kuruluşları adına açıklama yapan Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner, uyarı greviyle aynı zamanda hekimlerin taleplerini de gündeme getireceğini dile getirdi. Kaptaner, eylemle birlikte kendi taleplerini de gündeme getireceklerini ve bu yüzden grevi olumlu karşıladıklarını bildirdi.
25 Kasım’da acil servisler dışında hizmet vermeyeceklerini belirten Kaptaner, tüm vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya ve eylemlerine destek vermeye çağırdı.
SES İzmir Şube Başkanı Ergün Demir de AKP Hükümeti’nin sağlık ve emek örgütlerinin taleplerine kulağını kapatarak, hiçbir iyileştirme yapmadığını kaydederek, 25 Kasım’da İzmir’in çeşitli yerlerinde yürüyüş düzenleyerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi binası önünde kitlesel basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Aciller dışında hizmet verilmeyecek

SONRAKİ HABER

‘25 Kasım’ın talepleri bizim de taleplerimizdir’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa