23 Kasım 2009 00:00

Ses’in çekimleri tamam

SELMA Ergeç ve Mehmet Günsür’ün başrollerini oynadığı son Ümit Ünal filmi Ses’in çekimleri tamamlandı.

Paylaş

SELMA Ergeç ve Mehmet Günsür’ün başrollerini oynadığı son Ümit Ünal filmi Ses’in çekimleri tamamlandı.
Yönetmenliğini Ümit Ünal’ın üstlendiği ve başrollerinde Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Işık Yenersu, Eylem Yıldız ve Serra Yılmaz’ın yer aldığı Ses, bir doğaüstü gerilim filmi. Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla çekilen “Ses”, bir gün gaipten sesler duymaya başlayan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Ses’in senaryosu “Anne Tut Elimi” ve “Büyük Deniz Yükseliyor” romanlarının yazarı Uygar Şirin’e ait.
Yapımcılığını Bir Film’in, ortak yapımcılığını Mars Prodüksiyon’un üstlendiği gerilim/korku türündeki “Ses”in çekimleri 19 Ekim’de İstanbul’da başladı ve 4 hafta sürdü. Daha önce de “9”, “Anlat İstanbul”, “Ara” ve “Gölgesizler” gibi başarılı filmlere imza atmış olan Ümit Ünal, “Ses” filmi ile bu kez seyirciye korku dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
Filmin konusu şöyle: Derya (Selma Ergeç) bir bankanın çağrı merkezinde çalışan ve yaşlı annesi (Işık Yenersu) ile birlikte yaşayan genç bir kızdır. Derya’nın rutin hayatı, gaipten duymaya başladığı bir sesin ortaya çıkması ile beraber altüst olur. Genç kız, başlangıçta sesi duymazdan gelmeye çalışsa da, ses kısa sürede hayatını kontrol etmeye başlar. Derya’dan işyerindeki patronu Onur’u (Mehmet Günsür) takip etmesini isteyen ses, kızın hayatını giderek korkunçlaşan bir kabusa çevirir.
Ses’in 5 Mart 2010 tarihinde sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.
(KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Tüyler ürperten av röportajı

SONRAKİ HABER

‘Gelenekten Dijitale Göndermeler’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...