24 Kasım 2009 00:00

HATAY’DA HALK TOPLANTISI

HATAY Eğitim Sen Şubesi tarafından 25 Kasım grevi için düzenlenen halk toplantısına katılan veliler, greve destek vereceklerini açıkladılar.

Paylaş

HATAY Eğitim Sen Şubesi tarafından 25 Kasım grevi için düzenlenen halk toplantısına katılan veliler, greve destek vereceklerini açıkladılar.
As Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya Gazi İlköğretim Okulu, Cengiz Topel İlköğretim Okulu, M.Kemal Akbay İlköğretim Okulu ve Mehmet Rende İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerin velileri katıldı. “Sağlık Hakkı, Eğitim Hakkı” başlığıyla yapılan toplantıya 100’e yakın öğrenci velisi katıldı.
Eğitim Sen Hatay Şube Başkanı Servet Kavukoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, sağlık ve eğitimin bir insan hakkı olduğunu dile getirdi. Hükümetin bu alanlarda uyguladığı politikaların eğitimi ve sağlığı paralı hale getirdiğini ifade eden Kavukoğlu, yarın yapacakları greve velilerin de destek vermesini istedi.Toplantıya katılan öğrenci velileri, greve destek vereceklerini söylediler. Toplantının ardından konuştuğumuz Gazi İlköğretim Okulu İşyeri Temsilcisi Ali Bayırlı, velilere, yaşadıkları sorunları anlatmak için toplantı düzenlediklerini ve katılımın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Mehmet Rende İlköğretim Okulu İşyeri Temsilcisi Ali Atay, velilerin kendilerine destek vereceğini belirten bundan sonra da velilerle bir araya geleceklerini söyledi. (HATAY)
ÖNCEKİ HABER

İzmir’de belediye işçilerinden destek

SONRAKİ HABER

Tokat’ta ortak açıklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...