26 Kasım 2009 00:00

‘Başbakan beni dinletiyor’a dava

BAŞBAKAN Erdoğan, kendisi hakkında “Başbakan’ın beni dinlettiğine inanıyorum” diyen Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener’e 20 bin TL tutarında tazminat davası açtı.

Paylaş

BAŞBAKAN Erdoğan, kendisi hakkında “Başbakan’ın beni dinlettiğine inanıyorum” diyen Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener’e 20 bin TL tutarında tazminat davası açtı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, avukatları aracılığıyla Şener’in 17 Kasım’da özel bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle dava açtı.
Dava dilekçesinde Abdüllatif Şener’in, ‘‘Bu kurumun başkanını da yönetimini de teknik personelini de hatta odacı ve hizmetlilerini de Başbakan ve Ulaştırma Bakanı baş başa ve tek tek mutemet adamlardan meydana gelecek şekilde atamıştır’’ dediği belirtildi.
“Başbakan dinliyor herkesi zaten. Beni dinlettiğine inanıyorum’’ dediği iddia edilen dilekçede, Şener’in bu iddialarını partisinin toplantılarında da dile getirdiği kaydedildi.
Dilekçede ‘‘Şener’in ifadelerinin kasıtlı, maksatlı, tamamen gerçek dışı, haksız ve hukuka aykırı olduğu’’ önü sürülerek, 20 bin TL tazminat talebinde bulunuldu. (ANKARA)

KADDAFİ’YE DAVET
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Libya Lideri Muammer el Kaddafi’yi Türkiye’ye davet ettiklerini ve “Öyle zannediyorum ki kısa zamanda kendileri de Türkiye’ye geleceklerdir” dedi. Erdoğan, Trablus kentinde düzenlenen Türkiye-Libya İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, ‘‘Libya Devrimi’nin 40. yılına denk gelen ziyareti vesilesiyle Libya Lideri Muammer el Kaddafi ile tüm çalışmaları birlikte gözden geçirme fırsatı bulduklarını’’ söyledi. Erdoğan, Kaddafi ile görüşmelerine ilişkin olarak, ‘‘Kendilerini Türkiye’ye de davet ettik. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda kendileri de Türkiye’ye geleceklerdir’’ dedi.
ÖNCEKİ HABER

Haberal kanun tanımıyor

SONRAKİ HABER

Hükümet açılımı kapatmak istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...