27 Kasım 2009 00:00

Erdoğan’dan Bahçeli’ye küfür!

MHP’li Cihan Paçacı, Başbakan Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli’ye küfrettiğini iddia etti.

Paylaş

MHP’li Cihan Paçacı, Başbakan Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli’ye küfrettiğini iddia etti.
tv8’de Erkan Tan ile Başkent Gündemi programına katılan MHP’li Cihan Paçacı, Başbakan Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli’ye küfür ettiğini, bu küfrün ise Meclis çatısı altında gerçekleştiğini söyledi
TV’DEN TESPİT
Erkan Tan’ın olayın nasıl gerçekleştiğini sorması üzerine, Cihan Paçacı şu açıklamayı yaptı: “Meclis’teki Demokratik Açılım Paketi görüşmelerinin yapıldığı güne dair kamera kayıtlarını incelerken ilginç bir duruma tanık olduk. Bahçeli konuşurken bir ara Başbakan Erdoğan ekranda beliriyor ve sinirli bir şekilde dudaklarını kıpırdattığı görünüyor. Biz bu görüntüyü dudak okuma uzmanlarına okuttuk ve Erdoğan’ın, Bahçeli’ye çok ağır bir küfür ettiğini ortaya çıkardık.”
Paçacı, Erdoğan’ın ettiği küfrün çok ağır olduğunu ve bunu TV ekranında halkın önünde tekrarlamasının mümkün olmadığını belirtti. Paçacı, “Genel başkanımız hukukçulara inceletiyor. Gelecek neticeye göre ciddi davalar açmaya hazırlanıyoruz” dedi.
AĞZI BOZUK
Paçacı, isteyen herkesin o görüntüleri inceleyebileceğini ve bariz ve çok net bir şekilde anlaşılan sinkaflı küfürlerin kolaylıkla tespit edilebileceğini de belirterek, “Nasıl bir başbakan tarafından yönetildiğimizin yeni bir göstergesi” diye konuştu. (ANKARA)

TEPKİ YAĞDI
Başbakan Erdoğan MHP liderine küfretti mi etmedi mi? Konu yargıya taşınıyor, ama iddiası bile büyük tepki gördü. DTP’li vekil Hasip Kaplan, “Türkiye hukuk tarihinde böyle bir dava ilk olacak” derken, CHP’li Ahmet Ersin, “Çok ayıp kınanacak bir durum” yorumunda bulundu. En ağır eleştiri ise iddia sahibi partinin milletvekillerinden geldi. MHP’li Gürcan Dağdaş, “Başbakanın küfürbaz olduğu biliniyor. Daha önce çiftçiye de Bakanına da küfretti” dedi.
ÖNCEKİ HABER

Kafes operasyonunda 3 tutuklama kararı

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Açılım, ucu açık bir süreç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...