29 Kasım 2009 00:00

Çamaşırhaneler kadınların yüzünü güldürüyor

İZMİR Karabağlar Belediyesi’ne bağlı Limontepe ve Özgür Mahallesi Semt Merkezlerinde hizmet veren çamaşırhaneler, kadınların yüzünü güldürüyor.

Paylaş

İZMİR Karabağlar Belediyesi’ne bağlı Limontepe ve Özgür Mahallesi Semt Merkezlerinde hizmet veren çamaşırhaneler, kadınların yüzünü güldürüyor. Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün eşi Fatma Kürüm, Özgür Mahallesi Semt Merkezi’nde 6 makineden oluşan çamaşırhanede haftada 102 ailenin çamaşırlarının yıkandığını belirtti. Limontepe Semt Merkezi’ndeki 4 makineden oluşan çamaşırhaneden ise 35 ailenin yararlandığını söyledi.
Çamaşır yıkamada kullanılan temizlik maddelerinin ve çamaşırların içine konulduğu filelerin belediye tarafından verildiğine dikkati çeken Fatma Kürüm, “Görevli arkadaşlar, aileleri çamaşırlarının çokluğuna göre gruplara ayırıyor. Bir makinede sadece bir ailenin çamaşırı yıkanıyor. Bu düzenli bir sıraya konmuş durumda. Önemli olan kadınların bu uygulamalarla kendilerine de zaman ayırmalarını sağlayabilmek. Bölgenin sosyoekonomik koşulları da ortada. Biz sosyal belediyeciliğin gereği bu tür çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. (İZMİR)
ÖNCEKİ HABER

Gereken yapılacak mı?

SONRAKİ HABER

Çocuklardan Başbakan’a mektup

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...