30 Kasım 2009 00:00

Mogan Gölü 5. Uluslararası Fotoğraf Günleri’nde

ANKARA’nın doğal harikası Mogan Gölü ve havzasındaki doğal hayat, insan kaynaklı kirlenme, kurumların çevresel etkinlikleri, önlemleri ve çabaları, 5. Uluslararası Ankara Fotoğraf Günleri’nde tartışılacak.

Paylaş

ANKARA’nın doğal harikası Mogan Gölü ve havzasındaki doğal hayat, insan kaynaklı kirlenme, kurumların çevresel etkinlikleri, önlemleri ve çabaları, 5. Uluslararası Ankara Fotoğraf Günleri’nde tartışılacak. Ankara’da 18-26 Aralık arasında yapılacak olan 5. Uluslararası Ankara Fotoğraf Günleri’nde Kültür, Turizm ve Çevre Gazetecileri Derneği, Mogan Gölü’yle ilgili belgesel sunacak.
KÜLTURÇEV, Fotoğraf Sanat Kurumu tarafından bu yıl 5’incisi yapılacak olan “Yüzleşme” konulu Uluslararası Ankara Fotoğraf Günleri’nde fotoğraflarla başkentin merkezindeki doğa harikalarına ve çevresel sorunlarına dikkat çekecek. KÜLTURÇEV, 100’ün üzerinde fotoğraftan oluşacak “Doğa ve İnsan çelişkisinde Mogan’ı korumak” adlı belgesel fotoğraf sunumunda, göl ve havzasında yapılaşma ile endemik (havzaya özgü) türler arasındaki mücadele, habercinin duruşu ve fotoğrafa yansıtışı ile birlikte anlatılacak.
Mogan Gölü’ndeki balıklar ve göçmen ve kalıcı kuş türlerinden oluşan canlı hayat, Gölbaşı’ndaki doğal hayatın korunmasında gölden sorumlu kurumlar başta olmak üzere insan katkısı “Yüzleşme” sürecinde KÜLTURÇEV’in fotoğraflarında ele alınacak. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

YAŞAMA KÜLTÜRÜ

SONRAKİ HABER

Kucağında kızıyla birlikte...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...