01 Aralık 2009 00:00

Fatih Akın Cinedergi’ye anlattı

İNTERNET üzerinden yayın yapan aylık sinema dergisi Cinedergi, yirminci sayısıyla yayında.

Paylaş

İNTERNET üzerinden yayın yapan aylık sinema dergisi Cinedergi, yirminci sayısıyla yayında.
Bu ayın röportajlarından biri, Fatih Akın’la. Yeni filmi Soul Kitchen ile ‘hem tür değiştirmek hem de neşeli bir şeyler yapmak istediğini söyleyen ve ilk kez komedi yaptığı için heyecenlandığını’ belirten Fatih Akın ilk röportajını Cinedergi’ye verdi.
Türkiye korku sinemasında çığır açmak istediğini söyleyen ve Dabbe 2’yle korkutacak olan Hasan Karacadağ, Gecenin Kanatları’yla bizi politik ortamlara taşıyacak olan Murat Ünalmış ve gönüllerin sinema yazarı Sadi Çilingir’le yapılan söyleşiler, bu sayının diğer röportajları...
Kış Filmleri, Avatar ve Türk sinemasında Korku bu sayının dosya konuları... Oyuncu Woody Harrelson ve Michelle Rodriguez portre bölümünde. Belgesel sinemanın farklı bakışı Zamanın Ruhu, Türkiye sinemasının nabzını tutan Sindrella ve sinema kahramanlarını farklı bir şekilde buluşturan Mesela Dedik’in yanı sıra, eleştiri, vizyon, pek yakında, DVD’ler, albümler, kitaplar, hepsi ücretsiz sinema dergisi Cinedergi’nin yeni sayısında.
Banu Bozdemir, Serdar Akbıyık ve Fırat Sayıcı’nın hazırladığı sinema dergisi Cinedergi’ye internet üzerinden ulaşılabiliyor.
(KÜLTÜR SERVİSİ)
www.cinedergi.com
ÖNCEKİ HABER

Ajansın fotoğraflarının sergisi

SONRAKİ HABER

Araz görücüye çıkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...