03 Aralık 2009 00:00

Şırnak’ta kadrolaşma tepkisi

EĞİTİM Sen Şırnak Temsilciliği, kentteki öğretmen kadrolaşmasına ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı.

Paylaş

EĞİTİM Sen Şırnak Temsilciliği, kentteki öğretmen kadrolaşmasına ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı.
Basın açıklamasında, konuşan Eğitim Sen Şırnak İl Temsilcisi Serhat Uğur, eğitim kurumunun tüm mekanizmalarının sağlıklı ve tarafsız bir şekilde belirlenmiş kadrolarla doldurulması gerektiğini belirterek, “Eğitim Sen olarak, Şırnak’taki eğitim mekanizmasının ideolojik ve taraflı görüşler çerçevesinde işlerliğini yitirdiğini görüyoruz. Son olarak da Öğretmenler Günü’nde ‘yılın başarılı öğretmenleri’ adı altında 3’ü idareci toplam 11 öğretmenin birer aylıkla ödüllendirilmesi kararı alınmıştı. Fakat, belirlenen ilk listenin değiştirildiği ve ödüllendirmelerin yeni listede isimleri olan kişilere verildiği ortaya çıktı. Bizler yaşanan bütün gelişmeleri takip ettiğimizi ve ilimizin eğitim mekanizmasının ‘özel çiftlik’ haline dönüştürülmesine izin vermeyeceğimizi hatırlatmak istiyoruz” dedi. (ŞIRNAK)
ÖNCEKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

SONRAKİ HABER

ÇOMܒde Kürtçe konuşmak dayak gerekçesi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...