04 Aralık 2009 00:00

Emek Partisi Şeker-İş Sendikası’nı ziyaret etti

ÖZELLEŞTİRME politikalarını AKP Hükümeti tarafından da sürdürülüyor. Hükümet son olarak Kahramanmaraş’taki Elbistan Şeker Fabrikası’nı da satışa çıkartı.

Paylaş

ÖZELLEŞTİRME politikalarını AKP Hükümeti tarafından da sürdürülüyor. Hükümet son olarak Kahramanmaraş’taki Elbistan Şeker Fabrikası’nı da satışa çıkartı. Fabrikada 317 kişi çalışıyor. Elbistan’ın can damarı olan şeker fabrikasının özelleştirme kapsamına alınması, fabrikada çalışanlar ve pancar üreticisi köylülerin mağdur edecek. EMEP Elbistan temsilcisi Samet Nacar, Şeker- İş Şubesini ziyaret ederek, özelleştirme karşısında olduklarını belirtti.
Ziyarette konuşan Şeker- İş Elbistan Şube Başkanı İsmail Şahin, gerekirse, miting yapacaklarını söyledi.
Özelleştirme karşısında Elbistan’taki siyasi parti, kitle örgütü ve spor kulüplerinden de desteği ile 10 bin imza topladıklarını anlatan Şahin, imzaları Ankara’da gerekli yerlere ilettiklerini belirtti. Özelleştirme karşısında Elbistan’a yakışır bir tepkinin olduğunu belirten Şahin, “AKP ilçe başkanı bile özelleştirmeye karşı olduklarını söyleyip imza verdi” dedi. İnsanların özelleştirmeyi yanlış anlatıldığı için özelleştirmeyi bilmediklerini söyleyen Şahin, “İnsanlara özelleştirmenin ne olduğunu ve neler yapmamız gerektiğini anlatıyoruz. Toplumun büyük bir kesiminden aldığımızı destekten dolayı memnuniyet duyuyoruz” dedi. EMEP Elbistan İlçe Temsilcisi Samet Nacar’da özelleştirmeye karşı olduklarını belirterek, “Bu konuda EMEP olarak her desteği sunacağız.Şeker Fabrikası vatandır, vatan satılamaz” diye konuştu. (ElbistanEVRENSEL)
Özgür Topsakal
ÖNCEKİ HABER

DTP’yle açılım da kapatılacak mı?

SONRAKİ HABER

EVİMİZİ BAŞIMIZA YIKMAYIN!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa