17 Şubat 2011 05:37

Filistin kabinesi istifa etti

FİLİSTİN’de, Selam Feyyad hükümetinin istifası, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından kabul edildi. Ancak Abbas, Feyyad’ı yeniden kabineyi kurmakla görevlendirdi.Feyyad’ın diğer partilerle de görüşerek, en geç iki hafta içinde daha geniş kapsamlı bir hükümet kurması bekleniyor. Filistin’in mevcut

Filistin kabinesi istifa etti
Paylaş

FİLİSTİN’de, Selam Feyyad hükümetinin istifası, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından kabul edildi. Ancak Abbas, Feyyad’ı yeniden kabineyi kurmakla görevlendirdi.
Feyyad’ın diğer partilerle de görüşerek, en geç iki hafta içinde daha geniş kapsamlı bir hükümet kurması bekleniyor. Filistin’in mevcut kabinesinde 19 bakan bulunuyordu.
İSRAİL ÜRÜNLERİNE YASAK KARARI
Öte yandan, Gazze Şeridi’ndeki fiili Hamas iktidarı, İsrail çıkışlı bazı mal ve ürünlerin ithalatına yasak getiriyor.
Filistin yerel haber ajanslarından Ma’an’ın verdiği bilgiye göre, Hamas’ın Ekonomi Bakanlığı, yayınladığı bir açıklama ile Gazze Şeridi’ne ithalatta bazı sınırlamalar uygulanacağını ve bu çerçevede, İsrail’den getirilen başta konfeksiyon olmak üzere bazı ürünlere yasak uygulanacağını bildirdi. Açıklamaya göre, esnafın, bu ürünler için bakanlıktan izin alması gerekiyor. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Yemen’de gösteriler sürüyor

SONRAKİ HABER

BASIN TURU: Mısır’da ordu idaresini sıkılaştırıyor mu?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...