07 Aralık 2009 00:00

SARIGÜL’DEN ERBAKAN SLOGANI

TDH lideri Mustafa Sarıgül, “Vakit geldi, zaman tamamdır diyorum” derken, Erbakan’ın Refah Partisi’nin sloganlarını akıllara getirdi.

Paylaş

TDH lideri Mustafa Sarıgül, “Vakit geldi, zaman tamamdır diyorum” derken, Erbakan’ın Refah Partisi’nin sloganlarını akıllara getirdi.
‘Başbakan Sarıgül’ sloganları arasında Bursalılara seslenen Mustafa Sarıgül, “Bursa’ya gelirken Allah’ın izniyle ikinci parti olarak geldik. Ama görüyorum sizlerden sonra inşallah birinci olma yolunda ilerleyeceğiz” diye konuştu. Sarıgül, “Vakit tamamdır diyorum” dedi. Sarıgül’ün bu konuşması, kapatılan Refah Partisi’nin miting meydanlarında attığı “Refah’ın vakti geldi”, “Tamam inşallah” şeklindeki sloganları akıllara getirdi. Refah Partisi o yıllarda Erkin Koray’ın ismiyle özdeşleşen ‘Fesüphanallah’ şarkısını değiştirmiş, ‘Yok mu çaresi dostlar?’ sözünün ardından ‘Var Refah Partisi’ ve ‘Tamam inşallah’ demişti.
ERBAKAN GİBİ KONUŞTU
Bursa Fomara Meydanı’nda yaklaşık 5 bin kişiye seslenen Sarıgül, “Bursa’ya gelirken Allah’ın izniyle ikinci parti olarak geldik. Ama görüyorum sizlerden sonra inşallah birinci olma yolunda ilerleyeceğiz” diye konuştu. Sarıgül, her zorluğun aşılabileceğini, her şeyin çaresinin bulunabileceğini belirtti ve “Yeter ki kimse haktan hukuktan, adalet duygusundan ayrılmasın” dedi. Konuşmasında 15 Ocak’ta İzmir’e gideceklerini bildiren Sarıgül, “Ocağın ikinci haftası ‘Bismillah’ deyip gideceğiz” diye konuştu.
(Bursa/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Özel Harp Dairesi’ni Menderes kurdu

SONRAKİ HABER

En hakiki Amerikacı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...