12 Aralık 2009 00:00

Lise bahçesinde sıra dayağı

ZONGULDAK’ın Kilimli beldesindeki Kilimli Anadolu Lisesi’nin Müdürü Münür Dilbaz’ın, okulun kız voleybol takımının maçını izlemek için dersten kaçan ...

Paylaş

ZONGULDAK’ın Kilimli beldesindeki Kilimli Anadolu Lisesi’nin Müdürü Münür Dilbaz’ın, okulun kız voleybol takımının maçını izlemek için dersten kaçan yaklaşık 30 öğrenciyi bahçede tek sıraya dizerek sopa ile dövdüğü iddia edildi. Elinden yaralanan bir öğrenci, 4 arkadaşı ile birlikte okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu. Okul Müdürü Münür Dilbaz’ın aralarında kızların da bulunduğu öğrencilerin el, kol ve karın bölgelerine elindeki sopa ile vurdu. Okul müdürünün sıra dayağı, okuldaki bir öğrenci tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Sopa ile vurulması sonucu sol eli moraran öğrencilerden M.A., akşam eve gittiğinde durumu ailesine anlattı.
Ailesi tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülen M.A.’nın sol elinde doku zedelenmesi tespit edildi. Hastaneden rapor alan M.A. ve 4 arkadaşı, aileleriyle birlikte Cumhuriyet Başsavcılığı’na okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu. (ZONGULDAK)
ÖNCEKİ HABER

BAŞYAZI

SONRAKİ HABER

Bakandan cesaret alınca iyice coştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...