17 Aralık 2009 00:00

zama zingo

* Acun’un Yetenek Sizsiniz’inde art arda çıkan o kadar orijinal tip, nerede saklanıyormuş? bunu merak ediyorum.

Paylaş

* Acun’un Yetenek Sizsiniz’inde art arda çıkan o kadar orijinal tip, nerede saklanıyormuş? bunu merak ediyorum.
* Bi’ Zahmet programını tartışmalardan sonra takibe aldım. Adam dövüp, hakaret edip sonra da para kazandınız diyen bir program olduğu için tartışma çıkmıştı, haberlere konu olmuştu.
* Başta şu uyarıyı yapayım, ben hiç kamera şakası seven insan değilim. Tersine; ister adam dövsün, ister saçma bir pozisyonda bıraksın, kamera şakasının zaten sinir bozucu bir şey olduğunu düşünüyorum. Bir gün karşıma çıkarsa, nasıl tepki veririm hiç bilmiyorum. Efendi gibi önceden uyarmadan kimsenin kimseyi aptal bir konumda bırakmaya hakkı yok.
* Ama gelelim bu programa. O adam dövmeli bölüm abartılı bir şeydir tabii ama programın genelinde öyle bir saldırgan hava yok. Tersine, standart kamera şakası programlarından daha düzeyli aslında. İnsanlardan kendisine yardım etmesini isteyen bir adam var. Hatta o kadar ki, başka memlekette olsa yapılmayacak şeyler yapıyor, sadece “Şunun ucundan tut” kamera şakası değil Avrupa’da yaptıkları gibi. O kadar yardım severlik anca bizim buralarda olur, program da mantığını onun üstüne kurmuş. Hiç kamera şakası taraftarı olmayan biri olarak, ayrıca oyuncu yani şakacı vatandaşın epey yetenekli olduğunu söylemem gerek. Aynı adamın; Alper Mestçi’nin fikri olan Zoka’yla çıkış yapan Şahan’dan çok daha yetenekli.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Bakana BADMAN ödülü

SONRAKİ HABER

SAATLER tv8 22.30

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...